Ervaringen

Gasten reviews

Fantastisch schrijfweekend

We hebben met zijn tweeën genoten van een ontspannende en productieve schrijfdag in de Hemmele bij Maria. Wij verbleven in appartement Kandel, dat smaakvol en functioneel is ingericht. Er was voor ons allebei een uitstekend zit sta-bureau met comfortabel bureaustoel. De internetverbinding was uitstekend en het appartement was comfortabel en huiselijk. Bed en sanitair waren ook uitstekend. ’s Avonds genoten we van een heerlijke maaltijd bereid door Maria en ’s ochtends was er na een rondje hardlopen door de landelijke omgeving, een rijk ontbijt. Het was al met al een geslaagd verblijf, met als enige nadeel dat het te kort duurde. We komen zeker terug!

Gerben van Kleef

Hoogleraar sociale psychologie

Heerlijk weekend

We hebben een heerlijk weekend gehad in dit prachtige, sfeervolle en met smaak ingerichte B&B, die echt van alle gemakken en luxe is voorzien. Er is echt aan alles gedacht. En wat hebben we goed kunnen slapen in het fijne bed en en daarna genieten van een lekkere douche!

IndeHemmelebijMaria staat op een prachtig plekje in de Achterhoek en we genoten van de rust en het uitzicht en de vogels (zittend op de fauteuils) en ook van de omgeving die we met de fietsen van Maria konden verkennen.
Van het overdadige ontbijt konden wij zelfs een lunchpakket maken voor onderweg.
Dankjewel Maria en Matthijs voor de hartelijke ontvangst.

Mischa van Dongen

Zwaluw Coaching

Zalig verblijf in een prachtige landelijke omgeving.
Een hemelse plek om tot rust te komen, even te ontsnappen aan alle chaos.
Heel sfeervol ingericht, prima bedden en goed verzorgd ontbijt.
Complimenten aan de zeer vriendelijke eigenaren.
Absolute aanrader!

Linda Alves

Gastvrije B&B op geweldige plek. 

Wat een fijne plek om een paar vrije dagen door te brengen! De nieuwe B&B van Maria in Lievelde in de Achterhoek is van alle gemakken voorzien, comfortabel, smaakvol ingericht en met een ontbijt om van te smullen. Even weg van de drukte in de stad, lekker slapen, wandelen en fietsen in een mooie, landelijke omgeving. In de Hemmele bij Maria biedt je de rust om te schrijven en te studeren.

We komen graag nog een keer terug om de omgeving verder te verkennen. Lievelde heeft een rijke geschiedenis. Al in de 7e eeuw woonden er mensen in de omgeving. Het gebied werd mogelijk al eerder bewoond, want er zijn recent sporen uit de late bronstijd aangetroffen (1100 – 800 v. Chr). Tijdens de tachtigjarige oorlog bevond het hoofdkwartier van prins Frederik Hendrik zich op de Lievelder es. Waar je nu het openluchtmuseum Erve Kots kan bezoeken.

Louise Ronner

Geweldige plek om te werken én te ontspannen

Wat een geweldige plek met top-verzorging! Mijn partner en ik gaan al jaren regelmatig op “schrijfvakantie”, maar het vinden van een geschikte plek om in alle rust te schrijven is uitermate moeilijk, omdat de meeste vakantiehuisjes en appartementen geen aandacht besteden aan het aanbieden van een ergonomische werkplek. Bij “In de Hemmele bij Maria” vind je alles wat je nodig hebt om in volledige rust een echte “workation” te hebben. Voor mij is het uitermate belangrijk dat er een fijne werkplek is, en in het appartement Kandel staan uitstekende zit-sta bureaus en goede bureaustoelen, genoeg stopcontacten, en prima internet-verbinding. Daarnaast is het appartement heel erg mooi en sfeervol ingericht, is er prachtig uitzicht op de mooie natuur vanuit de woonkamer, en kan je in het natuurgebied, op korte loopafstand, heerlijk wandelen om (nog) meer inspiratie te krijgen. De verzorging is ook heel erg goed, met een heerlijk ontbijt, en zelfs de mogelijkheid om (tegen betaling) een door Maria bereide avondmaaltijd in het appartement te nuttigen. De zeer gunstige (en unieke) incheck en uitcheck tijden zijn ook echt ingesteld op het zo efficiënt en productief mogelijk kunnen werken. Het was een feest! Dit was zeker voor herhaling vatbaar! 

Prof. dr. A. Homan